Kızıma Mektuplar

19.12.2014

19 Kasım 2014

Biraz kendimden bahsetmek istiyorum.

Şu an 7 hafta 5 günlüksün…

Sana fasulye, sincap, bezelye, ufaklık, pıhtı, çocuk diyenler var:)

Yavaş yavaş çevremden cinsiyet tahminleri de gelmeye başladı. Bende hepsini not etmeye başladım. İleride cinsiyetini öğrendiğimiz zaman tahmini tutturanlara küçük bir hediye vermeyi düşünüyorum :)

Seni öğrendiğimiz günden beri fotoğraf makinesi yemek masasının üzerinde duruyor:) Çünkü baban her gün mutlaka bir fotoğrafımı çekiyor. Sana çok güzel bir anı olacak …

Benim hislerime gelirsek; şanslıyım çünkü klasik sıkıntılı hamilelik belirtilerim hala yok. Daha bir kez bile midem bulanmadı, kokulara bile hassas değilim.. Her şey eskisiyle, hamile olmadan önceki hayatımla aynı devam ediyor. Kilomda da hiç değişiklik yok. Bu ara uykulu halim de azalmaya başladı, eskisi kadar uyumuyorum. Karın ağrılarım ise tamamen bitti ve bu sebeple çok mutluyummmm!

Bu ara kafamda doğum izni konusu var… TR de özel sektörde çalışan kadınlar için hamilelik izni 4 ay ücretli ve 6 ay ücretsiz… Bu durumda sen 8-9 aylıkken seni bırakıp işe dönmem gerekecek… Ve bu benim canımı şimdiden çok sıkıyor!

Yarın deden geliyor ama 2 saat görebileceğim. İstanbul aktarmalı olarak direkt Bodrum’a geçiyor. Ancak 27 si akşamı annemi de alıp İstanbul’a gelecekler…30 aralık kontrolünde ve yeni yılda hep birlikte olacağız :)

Beslenmeme çok dikkat ediyorum. Kimseyi dinlemiyorum. Neymiş canın çekermiş… Yok öyle bir saçmalık. Hiç bir yerde yazmıyor ama benim içimden ilk 13 hafta sana karşı ekstra bir özenli olmak geliyor. Mesela vücuduma hala bir lokma şeker sokmadım. Kafein de öyle… Kafein kullanmamaya hamileliğimin sonuna kadar sabrederim, alıştım bile… Bir de bakarsın 0 şeker ile hamileliğimi bitirmişim…

    Bir Cevap bırakın

    %d blogcu bunu beğendi: