Kızıma Mektuplar

İnek sütü 

1 Ağustos 2016

Süt kuzusu Beren

Canım kızım 31.07.2016 sabahı kahvaltıda ilk kez benim sütümden 3 lokma içtin, artık hayatına inek sütü giriyor, süt delisi bir annen ve baban olduğu için klube hoş geldin diyoruz❤️

24 Temmuz akşamı Amerika tatilimizden evimize döndük, jetlagi tamamen atlatman bir haftayı buldu. Uykusuzluktan bir gece ateşlendin, hala burnun akıyor, kıyamam sana. İnan kolay değil ufacık bedeninle neler yaşadın, zaten ben bile hasta oldum, sen benden sağlam çıktın ❤️ Hastalık bir anlamda işe yaradı ( iyi yanından bakalım ) seni Amerika’da inanılmaz özgür bıraktık, gerçekten yerleri, ayakkabıları yaladın, ona rağmen turp gibi döndün, klima çarptı bir gece ateşlendin döndükten üç gün sonra ama sorun değil mutluyum çünkü bağışıklığın çok güzel güçleniyor. Diğer avantajı ise devam sütü+biberon kullanmaya şak diye kestin. Artık gece beslenmiyorsun, deliksiz uyuyoruz sonunda:)

Seni seviyorum kuzum, hep iyi ol❤️

  • Pınar G.
    12:29'de 1 Ağustos 2016

    gözünüz aydın! :) Beren’e geçmiş olsun!

    çok önemli bir sorum var- bu konuda ikilem yaşadığım için gelecekten haberler almak istiyorum :)

    7 aylık kızımla beraber yatıyoruz (anne-baba-bebe olarak) ve etrafımdaki herkesin içten tavsiyelerine rağmen bundan vazgeçemiyorum. siz de beraber yatıyordunuz, hala öyle mi? öyleyse tavsiye/öneriniz var mıdır?
    kısacık da olsa cevap yazarsanız çok sevinirim.

    sevgiler!

  • Didem
    07:15'de 7 Ağustos 2016

    Seyahat , 1 yaş , ek gıda olayında son durumlar vs vs yeni yazı istiyoruz sizdeeen? özledim uzun uzun anlatımınızı okumayı ?

Bir Cevap bırakın

%d blogcu bunu beğendi: