Blog Kullandığım Ürünler

Beren’in Scooterı

2 Haziran 2017

Çocuklarımızı hamileliğimizden beri neredeyse birlikte büyütüyoruz, aynı yaş dönemlerinde olduklarından dolayı birbirimizin kullandığı ürünler hakkında tecrübelerimizi merak ediyoruz çünkü vakit ve nakit günümüzde son derece önemli. O sebeple sıklıkla sorduğunuz ürünleri buraya yazacağım. Önceliği son günlerin konusu; Scooter’a verdim:)

Beren’e Globber marka 4in1 model scooter aldık. Mağazalardan daha uygun bir fiyata n11.com sitesinde bulduk ve oradan aldık.
Bu Globber Scooter’ın 5in1 modeli de varmış, 4in1 den tek farkı çocuğun ayaklarını koyabileceği ufacık bir alanın olması. İşte bu ufacık fark için ürünün fiyatına neredeyse 200 tl eklemişler. Biz gereksiz bulduk bu farkı, ürün gelince de gördük ki çocuk zaten oturarak kullanımda ayaklarını Scooter’a gayet rahat koyuyor, ekstra yere gerek yok. Aynı web sitesinden Scooter için satılan kasklardan da aldık.

Photo 16.05.2017 22 09 45

Oturak kısmı rahat, en azından Beren uzun süre rahatça binebiliyor...

Oturak kısmı rahat, en azından Beren uzun süre rahatça binebiliyor…

Beren şu an 22 aylık ve Scooter olarak ürünü kullanmayı sevmiyor. Oturağının takılmış hali ile seviyor ve gün içerisinde bu şekilde sıklıkla kullanıyorum. Beren kucak seven bir çocuk bu ürün sayesinde kucağımdan inip gideceğimiz yere Scooter’ına oturarak gidiyor.

Scooter’ın bana göre avantajları; çocuğun kendisinin rahatlıkla binip inebilmesi, denge gelişimi, annenin çocuğu itebilmesi, çocuğun istediği zaman ayağını yere koyup kendisini itip Scooter’ı sürebilmesi.

Bizim tecrübelerimiz bu şekilde oldu.

Diğer annelerin önerilerini ve tecrübelerini okumak isterseniz; https://www.instagram.com/p/BSYOhjglym3/?taken-by=annetavsan

Keyifli günler dilerim.

    Bir Cevap bırakın

    %d blogcu bunu beğendi: