Kızıma Mektuplar

Orada mısın? – Hamilelik Testi

8 Kasım 2014

Bugün 8 Kasım 2014 cumartesi

Hamile olduğumu hissediyorum. Hissediyorum çünkü bu ay sevgilimle birlikte senin dünyaya gelmene izin verdik. Bu karara istinaden yaptıklarımızdan sonra regli günüm – 11 Kasım – yaklaştıkça kalbim pırpır çarpmaya başladı. Bunları yazarken beni biraz rahatlatması için şu an Juno’nun soundtrackı ALL I WANT IS YOU şarkını dinliyorum. Ama senin için değil, sevgilim için dinliyorum. Bu şarkıyı bize çok yakın hissediyorum ve sevgilimi özledim.

Benim regli berlirtilerim hamilelik belirtileri ile çok benzer olduğundan dolayı orada neler olduğuna dair hiç fikrim yok. Her ay regli öncesi haftamda başım ağrır, karnım ağrır, ruh halim değişir, sürekli uykum gelir ve en garibi deli gibi midem bulanır! günde 3-4 lt su içtiğim için zaten hep sürekli çişim vardır. Hatta hep derim hamile olsam farketmem diye:) Bu sefer farklı olan TEK bir şey var hayatımda; sürekli alerjim olmasına rağmen son 10 gündür alerji ilacı kullanmadan burun-kulak kaşıntılarımla baş edebiliyorum…Bu 4 senedir bir ilk.

Bugünün itirafına gelirsek ani bir kararla Predictor Early yani erken hamilelik testi yaptım, çizgi çıkmadı üstelik ilginç beyaz bir çizgi çıktı! ama yine de hala hamile olduğumu hissediyorum. Bir tarafım baban şu an iş gezisinde olduğundan dolayı o yokken pozitif sonuç görmek zaten istemiyordu ama bir yandan da yarın iş gezisinden geldiğinde ona sürpriz yapmak istiyordum.

Ben her zaman anne olmayı isteyen kadınlardan hiç olmadım. Anne olma hayalim hiç olmadı. Dağlara tırmanmayı, denizleri aşmayı, okulları bitirmeyi, sevmeyi, sevilmeyi, kaçmayı, gezmeyi, her şeyi hayal ettim ama anne olmayı neden bilmiyorum bir gün bile hayal etmedim… Sevgilimi yani kocamı tanıdıktan sonra bu duygu bende şekillendi. Tıpkı evlilik hakkında olan düşüncelerim gibi. Hiçbir zaman evlilik insanı da olmadım, evlenme hayali kurmadım, gelinlik hayalim olmadı, düğünlerden nefret ettim. Bu yüzden düğün yapmadık, sabah kalkıp elele tutuşup gidip evlendik, eve döndük sarılıp uyuduk. Doğanın bu denge çemberini kocamı tanıdıktan sonra kabullendim, istedim. Kendime bir sıfat eklemek için, önümde ANNE sıfatı olsun diye bir derdim hala yok çünkü benim zaten gururla taşıdığım bir çok sıfatım var. Sırf önemli bir sıfatı olsun diye obsesif bir şekilde olaya bakıp anne olan kişilere de sinir oluyorum. Ben dünyaya yeni bir nefes getirmeyi en çok kocama olan sevgimden dolayı istiyorum. Yoksa bir gün onu mıncıklarken elimde kalacak:) Şaka şaka..Ona olan sevgimden dolayı seni istiyorum çünkü onun yüzüne bakınca 4 senenin ardından bile kalbim hızlanıyor, bu adamla benim ortak bir ürünümüz dünyada olmalı diyorum, aşkımızın elle tutulur-gözle görülür bir ürünü dünyada olmayı hakediyor diye düşünüyorum, onun bakmaya doyamadığım güzel yüzünden bir tane daha istiyorum.

13 Kasım bizim için en önemli ve tek kullanılan gün… Bu sebeple bu sene 13 Kasımımızı seninle birlikte kutlamayı diliyorum.

Bu yazıyı şimdi taslak olarak kaydedeceğim, eğer bizi seçtiğini öğrenirsem yayınlayacağım…Umarım böyle bir aşkın ürünü olmayı seçmişsindir pıhtıcan..Gelebilirsin.

13 Kasım geldi, geçti…4 senedir olduğu gibi yine sevgilimle başbaşa geçirdik…

7 kasım gecesi rüyamda ‘Hamilesin hamilesin’ diyen bir ses duyduğum için 8 kasım da yaptığım ve aldığım negatif sonuca inanmadım ve gece tekrar ‘Hamilesin, hamilesin’ diyen bir sesi rüyamda gördüğümden! dolayı 9 Kasım sabahı tekrar test yaptım; sonuç negatif. E dedim bu kadar düşünürsem tabi ki rüyamda görürüm. Beklenen regli tarihim olan 11 Kasım günü geldi ve regli olmadım! 12 Kasım akşamı sevgilim iş dönüşü arabada bana dönüp sen çok güzelleştin ve bebek pudrası gibi kokuyorsun kesin hamilesin! haydi gidip test alalım dedi, 5 Tl lik test aldık ve geldik bir daha test yaptım. Sonuç NEGATİF. Bir yandan kendime ‘Elif sapık mısın kızım ne bu takıntı ? Sanki hep çocuk istiyordun, sanki yıllardır deniyorsun da çocuğun olmuyor, bu ne acele, ilk denemede hamile kalacağını neden bu kadar sandın!!, bu neyin acelesi’ diyorum bir yandan da yok kesin hamileyim aksi mümkün değil diyorum. 14 Kasım akşamı markette ev alışverişimi yaparken Migros’un sattığı 5 minutes isimli gebelik testlerini görünce dayanamayıp yine alıp testi yaptım. Sonuç NEGATİF. Tamam dedim içimden hamile değilim bir daha ki aya artık,  zaten karnım ağrıyor! regli oldum oluyorum, hem gelecek sefer daha bilinçli olurum, yumurtlama mı ne onu hesaplarım o zaman olur dedim. Eşim geldi regli oldun mu dedi, hayır dedim, oley kesin hamilesin dedi, bak dedim beni strese sokuyorsun bu yüzden regli olamıyorum test yaptım sonuç negatif bebek fln yok. Yoook dedi ben hissediyorum geliyor bebeğimiz. Hay allahım akıl fikir ver bize:)) 15 Kasım sabahı deli gibi ev temizlerken sıra koltuğu çekmeye gelince bir an durdum ya hamileysem diye aklımdan tekrar geçirdim, koltuğu çekmedim ve iyi ki organik ev temizleme ürünleri kullanıyorum dedim. 15 Kasım akşamı haberleri izlerken yayınlanan bir kötü habere ( ülkede iyi haber yok o ayrı ) hıçkıra hıçkıra ağlamaya başlayınca eşim yine karşıma geçip bak işte hamilesin dedi, beni kucağına aldı 10 dk boyunca hem ağladım hem güldüm, o da beni ‘eyvaaah’ diyerek izledi:)

16 Kasım Pazar

Şu an bu satırları yazarken tarih 16 Kasım saat 20.20 ve ben hala regli olmadım. Aklıma geldi de Predictor Early yaptığımda belki çok erkendi ve diğer tüm yaptığım 5 tl lik testlere yetecek kadar bHCG seviyem yükselmemişti. Üstelik 1 i hariç hepsini akşam çişimle yapmıştım. Karar verdim 18 Kasım sabah idrarımla Predictor ile son kez test yapacağım. Evet bu son kararım bu test bu ay son testim olacak! Eğer yine negatifse ne olur artık regli olayım yoksa çatlayacağımmmm! Annem de sürekli regli olup olmadığımı soruyor ona da regli oldum diye pembe bir yalan söylemeye karar verdim. Hem böylece eğer hamile değilsem boşuna bir şey beklemez eğer hamileysem de İstanbul’a geleceği tarih 29 Kasım akşamı ona bir sürpriz ile yüzyüze bu haberi vermek hatta videoya kaydetmek istiyorum. Bir daha böyle anlar geri gelmez çünkü ( kalp, kalp, kalp ) Şimdilik bu kadar bakalım 18 Kasım sabahı sonuç ne olacak? Belki de 13 Kasım’da bizimleydin ama bilmiyorduk… Doğumgünüm 28 Kasım da bizimle misin bakalım ufaklık?:) Kasım bizim ayımızzz!

Ayrıca saçlarımda aşırı bir güzellik, parlaklık, gürlük var. Annem dün akşam Facetime yaparken yüzün ışıl ışık olmuş hayırdır dedi.

18 kasım sabahı Migros magazalarında satılan 5 minutes gebelik testini yaptım sonuç negatif…

 

IMG_0169.JPG

    Bir Cevap bırakın

    %d blogcu bunu beğendi: