Kızıma Mektuplar

Küt küt atıyor kalbin

13 Aralık 2014

13 Aralık 2014 günlerden cumartesi saat 11.35-11.50 arasında kalp sesin tüm odayı sardı. Babanla ağzımız açık gözgöze geldik. İşte benim için ömrüm boyunca hatırlayacağım bakışma… Sonrasında ikimizde aynı anda ” Ne kadar ilginç bir şey bu ” dedik :)

Biz ağzımız açık kalp sesini dinlerken ve atışını izlerken doktorum ” Çocuklar her şey yolunda, sorun yok ” dedi ama duymadık:) sonra algıladık, tamam dedik. İyi ki baban akıl etti de kalp atışını videoya çekti.

Bugün başından popona boyun ölçüldü. Tam tamına 0,87 cm boyundasın. Ultrasonun dediği 6 hafta 6 günlük hamileyim ve tahmini doğum tarihin 2 Ağustos 2015.

IMG_0321.JPG

Karın ağrılarım ve akşam 20.30 dan ilerisini uyuduğumdan dolayı görememem dışında hiçbir değişikliğim yok. Sorunsuz ve rahat hamilelik geçiren şanslı kadınlardanım sanırım. Baban da bana ” sevgilim ya hiçbir şeyin yok, ne güzel, sorunsuz insansın ” diyor. Umarım hep böyle gider ve sağlıkla seni kucaklarız. Hiç kilo almadım, hamile kaldığım kilodayım. Doktorum ilk 3-3,5 ay kilo almasan da sorun değil dedi. Ayrıca ekledi ” Evet Elif eğer istiyorsan artık hamileliğini ilan edebilirsin! ”

Sevgilimle doktordan elele çıktık, bakıştık, gülüştük, sarıldık yani bizi çok mutlu ettin. Bunun şerefine hemen favori restaurantlarımızdan birine gidip dürümleri mideye indirdik :)

Bugünün bir diğer önemli notu da tüm ailemize, aile dostlarımıza seni açıkladık ! Sevdiklerimize kalp atışının videosunu gönderdik…

Diyebilirim ki çok şanslısın. Amcam, yengem, kuzenlerim, halam, dostlarım, aile dostlarımız, teyzelerin herkes öyle çok sevindi ki…Her kişi ayrı ayrı sözleşmiş gibi ” Onu seve seve büyüteceğiz ” dedi…Tam tamına 4 saat telefon susmadı. İyi ki sevdiklerimizle paylaşmışız dedik.

Bu aileyi seçtiğin için çok teşekkürler, böyle bir aileye katılacak olduğun için çok şanslısın ufaklık.

Bir sonra ki kontrol 30 Aralık 2014 salı günü :)

Haydi zaman su gibi geç, sağlıkla geç !

 

    Bir Cevap bırakın

    %d blogcu bunu beğendi: