Kızıma Mektuplar

30.06.2015

4 Temmuz 2016

Bebeğim memleketine geldik ❤️

13 saat uçak yolculuğumuz yine güzel geçti, biraz yoruldun, haklısın. Jetlagi neredeyse bir günde atlattın ancak ilk üç gün yorgunluğun sürdü, kıyamam sana. Doğup eve geldiğin sokakta kalıyoruz, Overland/Culver.

Santa Monica, Beverly Hills, doğduğun hastanen, sana hamileyken ve doğduğunda gittiğim asırlık çınar, Grove ilk 3 gün ziyaret ettiğin yerler. Senin için bol bol fotoğraf çekiyoruz. Baban, sen ve ben bu ilk tatilimiz❤️


02.07.2016 Santa Monica Crocks mağazasından babanla birlikte sana ilk ayakkabılarını aldık:) Şu an ayakların 11 aylık C5 :) tabii ki ilk ayakkabın Dory li❤️ Ayrıca Baban sana Star Wars lu ve ışıklı olan bir crocks da aldı:) 

Dün ( 03.07.2016 ) ilk kez oyuncak bebekle tanıştın. Grove’da American Girl diye dev bir bebek oyuncak mağazası var, içerisinde oyuncak bebeklere kuaför hizmeti bile var:) Seninle 1 saate yakın orada gezdik, bebekleri sevdin, sarıldın, öptün:) Sevgi dolu kızım benim!

Sonra Grove’da çimenlere yayıldık üçümüz, müzik dinledik, dans ettik. 


Düzgün yemek yemediğin için beni sinirlendiriyorsun, ileride bana rejime girdim anne deme sakın!

Seni gören tekrar dönüp bakıyor ve sana ‘ Happy Baby ‘ diyorlar❤️ Ömrün boyunca Happy Baby ol bebeğim, yüzün hep hep hep gülsün. 

Bir de dün ( 03.07.2016 ) seninle Beverly Hills’te parkın orada olan balıklı havuza birlikte bir dilek tutup para attık… Unutma o dileğimizi.

Bugün 4th of July?❤️ Geçen sene bugün buradan tüm kıyafetlerini almıştım. İlk 4th of July nda giymen için body/mayo almıştık anneannenle sana:) Şansa bak ki ilk 4th of July’nda memleketine geldin. İlk 4th of July’n Kutlu olsun kızım :) 

Bea @ Santa Monica’2016

Bir Cevap bırakın

%d blogcu bunu beğendi: